• springwedstrijd

Sponsoring

PSV de Caprilli is een actieve rijvereniging en gericht op het beoefenen en promoten van de paardensport. In de prachtige accommodatie worden er wekelijks rijlessen, clinics en wedstrijden tot het hoogste niveau georganiseerd. Om dit mogelijk te maken, werken wij nauw samen met sponsoren. Zij leveren niet alleen een bijdrage in geld, maar ook aan de verdere ontwikkeling van de hippische sport.

Sponsoring werkt natuurlijk twee kanten op. Wij hebben een prachtige rijvereniging met veel leden en bedrijven vergroten hun naamsbekendheid en zichtbaarheid onder een groot publiek.

Er zijn verschillende mogelijkheden zoals:

Bordsponsoring

Uw reclamebord in een van onze prachtige rijhallen. Onze vereniging organiseert veel wedstrijden en trekt op deze manier veel bezoekers naar de locatie. Hoe leuk is het dat uw bedrijf in de media komt wanneer bijvoorbeeld het wedstrijdverslag in de krant wordt gepubliceerd. U bepaalt zelf hoe uw bord er uit komt te zien en samen kijken wij waar het bord komt te hangen. Heeft u een kleiner budget, dan kunt u ook kiezen voor vermelding op het bord ‘Vrienden van PSV de Caprilli’ in de entreehal. 

Wedstrijdsponsoring

Wedstrijden bieden dé gelegenheid om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. U kunt dan denken aan sponsoring van een hindernis of een wedstrijdrubriek. Ook komt uw bedrijfslogo op de wedstrijduitslagen op het grote tv-scherm in de kantine voorbij.​ 

PSV de Caprilli heeft al jaren een nauwe samenwerking met verschillende bedrijven. Daar zijn wij dankbaar voor en wij noemen ze graag nog een keer op deze pagina. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en/of onze tarieven? Bekijk dan onze brochure of neem vrijblijvend contact op met: Dirk Buitenga, voorzitter van de sponsorcommissie via: T. 06-31688318 of E. info@manegecaprilli.nl

Deze bedrijven gingen u voor:

 

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen