• Standaard header

Uit de krant: Paarden glijden in De Caprilli niet meer weg

20 augustus 2020 om 08:46 uur
(© Lenus van der Broek)

Sonnega – De bodem in de manage De Caprilli in Sonnega is vervangen. De oude moest weg omdat deze te ‘vet’ werd.

Tijdens het indoorseizoen werden er veel wedstrijden gereden. Op den duur was het niet meer verantwoord wedstrijden te organiseren, de paarden konden vrij makkelijk wegglijden.

Het juiste zand is aangebracht met toevoeging van vezels in de juiste verhouding en rekening houdend met de goede vochtbalans in het zandpakket. De nieuwe paardvriendelijke bodem is aangelegd door Klaas Meijer Bodems uit De Punt en met medewerking van een aantal vrijwilligers.

‘De nieuwe bodem is heel goed. Hier hopen we weer jaren plezier van te hebben. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat en kunnen we weer meedoen met de topwedstrijden”, laat het bestuur weten. De eerste menners maakten kennis met de nieuwe bodem en waren zeer tevreden. Zij kregen les van instructeur Angela Hoekman.

https://stellingwerf.nl/artikel/1120517/paarden-glijden-in-de-caprilli-niet-meer-weg.html?fbclid=IwAR2mu0GqcgiSgk5dMhX3RJ7Id2wr1KpEn9I3OxiMEaGyx4Gz9oTu9zdPp6A

 • Fre Roos in het zonnetje

  Wolvega - Fré Roos werd zaterdagmorgen op zijn verjaardag door het bes...

  Lees meer
 • Krant: Paarden glijden in De Caprilli niet meer weg

  20 augustus 2020 om 08:46 uur (© Lenus van der Broek) Sonnega ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meerOnze evenementen