• Standaard header

Sigrid Mietes wint Van den Bosch springcompetitie

Sigrid Mietes heeft met haar D pony Zonnedame de jaarlijkse Van den Bosch springcompetitie gewonnen. Deze competitie wordt in onderling verband gereden met de ponyclubleden van PSV de Caprilli en wordt gesponsord door Van den Bosch Zadel en tuigmakerij uit Nijeholtpade. Sigrid en Zonnedame wisten het beste resultaat neer te zetten en ontvingen de bijbehorende sponsordeken uit handen van Harry van den Bosch. 

“Ik was blij en verrast” 

Sigrid had niet verwacht als beste uit de bus te komen. Tijdens de laatste thuiswedstrijd deze maand sprong ze nog BB. De wedstrijd die meetelde voor de competitie was de eerste keer dat de combinatie zich aan het B parcours waagde. “Alle lijnen die ik in mijn hoofd had waren gelukt en het ging heel soepel. Het was superleuk om te doen en Zonnedame sprong alles prachtig” vertelt Sigrid over haar parcours. Ze had nog nooit een parcours op tijd gereden. Na een foutloze eerste ronde mocht ze zich met haar Zonnedame aan de barrage wagen. Hier wisten de snelste foutloze rit neer te zetten. “Ik was blij en verrast dat ik de competitie had gewonnen. Ik wil Harry van den Bosch bedanken voor de mooie deken.” 

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen