• Standaard header

Sandra de Groot en Isann van Braukhusen winnen Pavo Fryso Bokaal

Vrijdag 18 september is Sandra de Groot voor het 2e jaar op rij kampioen geworden bij de 4-jarige merries in de Pavo Fryso Bokaal. Ditmaal met de merrie Isann van Braukhusen.  

 
Startbewijs voor finale 

Om aan de finale te mogen deelnemen moesten de combinaties eerst door een selectiewedstrijd en de halve finale komen. Hier werd onderscheid gemaakt in 4,5 en 6- jarige paarden en onderscheid tussen merries en hengsten/ruinen. Sandra en Isann reden hun selectie in Warga en haalden een 1e plaats met 76 punten. Hiermee waren ze ruimschoots door naar de halve finale in Harich. Ook tijdens de halve finale was Isann in topvorm, reed naar een 1e plaats met maar liefst 79,2 punten. Sandra rijdt Isann van Braukhusen sinds afgelopen winter voor een Duitse eigenaresse. 

 
Centrale keuring 

Op de Centrale keuring in Harich 2 dagen later werd de finale gereden. Hier werden de paarden gereden door één van de gastruiters en telde de score voor 50% mee. De andere 50% was de score van de halve finale. Door het slechte weer werd de finale binnen in de hal gereden. Hier hadden de paarden iets meer spanning, maar dankzij een goede uitgangspositie boven de nummer 2, werden Sandra en Isann uitgeroepen tot Kampioen bij de 4-jarige merries. 

 
3e plaats met Dukke 

Ook reed Sandra haar eigen merrie Dukke fan Panhuys in de competitie voor de Pavo Fryso Bokaal. Met deze 5-jarige merrie wist ze ook de finale te halen. Met een close-finish was het uiteindelijk goed voor de 3e prijs. 

Foto: Johanna Faber

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen