• Standaard header

Rebecca Hoffmann & Mr. Lex winnen brons op NK

Afgelopen weekend stond Ermelo in het teken van de Nederlands Indoor Springkampioenschappen voor pony's. De regiokampioenen van alle provincies gingen met elkaar de strijd aan om te strijden voor de Nederlandse titel, waaronder Rebecca Hoffmann van PSV de Caprilli met pony Mr. Lex. De Fries kampioen wist het brons in de wacht te slepen in het 1.00 meter springen in de categorie C.

Razendsnel parcours

Rebecca en haar C pony Mr. Lex bemachtigden hun ticket voor het NK door in februari Fries kampioen te worden in het 1.00 meter parcours. Dat is de hoogst mogelijke klasse voor de categorie C. In Ermelo stond een heel lastig basisparcours met tricky lijntjes, maar Rebecca en Mr. Lex vlogen er foutloos doorheen alsof het niets was en zetten de snelste tijd neer. Slechts 3 combinaties wisten foutloos te blijven en daarmee de barrage te halen. Een kleine fout in de barrage maakte dat Rebecca en Lex net naast het goud en zilver grepen. Ze mochten wel een prachtige bronzen medaille in ontvangst nemen en zijn 3e van Nederland geworden. "Na die fout hebben we rustig het parcours uitgereden. Lex sprong super, ik ben heel trots op mijn gouden pony!” vertelt een stralende Rebecca.

Topvorm

Mr. Lex is eigenlijk altijd in topvorm en Ermelo is bekend terrein voor Rebecca en Mr. Lex. Zo reden ze er ook al tijdens de outdoorkampioenschappen afgelopen zomer. Toen stonden ze net naast het podium en wisten ze de 5e plaats te behalen in het 1.00 meter parcours voor C pony's. Voor uitdagende parcoursen draait deze combinatie hun hand ook niet om; ze zijn in 2022 ook al Nederlands Kampioen Eventing geworden in de klasse L.

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen