• Standaard header

Rebecca Hoffmann & Femke Hoekstra Fries Kampioen springen

Tijdens de Friese Kampioenschappen in Harich afgelopen weekend deden de leden van PSV de Caprilli wederom goede zaken. Rebecca Hoffmann prolongeerde haar outdoortitel in het 1.00 springen categorie C ook naar een indoortitel. Femke Hoekstra werd niet alleen Fries Kampioen in het 1.00 springen categorie D/E, maar werd met ook reservekampioen in het 0.90 springen categorie D/E. Net als voorgaande jaren was in Harich alles weer tot in de puntjes geregeld en heerste een goede en sportieve sfeer. 

Rebecca & Mr. Lex 

Het 1.00 parcours op de Friese Kampioenschappen is bekend terrein voor de Rebecca Hoffmann en haar C pony Mr. Lex. Tijdens de outdoorkampioenschappen wisten ze deze titel al in de wacht te slepen in het 1.00 parcours, hier kunnen ze nu de indoortitel ook aan toevoegen. Deze hoogte is de hoogt mogelijke klasse in de categorie C en daarmee ook voor Rebecca met Mr. Lex. Vorig jaar werd de comibinatie nog Fries kampioen op de indoorkampioenschappen in het 0.90 parcours. Rebecca en Mr. Lex zullen in maart aan de start verschijnen van de 1.00 meter categorie C van de Nederlandse Kampioenschappen.  

Femke Hoekstra  

Femke Hoekstra verscheen met maar liefst drie pony's aan de start in Harich. Met Roza's Marissa (eigenaar familie Rozema) waren een foutloze eerste ronde en een razendsnelle foutloze barrage goed voor de titel Fries Kampioen indoor in de klasse 1.00 categorie D/E. Met pony Elisa (eigenaar familie Wolters) was een balkje in deze klasse helaas net niet genoeg om in de prijzen te vallen. Met pony Eldorado's Beautiful Hope (eigenaar familie Nonkes) wist Femke de tweede plek te bemachtigen in het 0.90 springen voor D/E pony's, met dit resultaat werden ze reservekampioen. Ook Femke Hoekstra heeft een startbewijs bemachtigd voor de Nederlandse kampioenschappen in het federatie centrum in Ermelo in maart.  

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen