• Standaard header

PS Kuiertocht in de Caprilli

Op 3 juni gaat de tiende editie van de Pieter Stuyvestant kuiertocht van start in de prachtige manege De Caprilli te Sonnega. Dit populaire wandelevenement biedt deelnemers de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende afstanden: 12, 22, 32 en 42 kilometer. Zowel de start als de finish vinden plaats in de sfeervolle manege.

De Pieter Stuyvestant kuiertocht staat bekend om de vele verrassingen die onderweg en bij de finish op de wandelaars wachten. Naast het genieten van de schitterende natuurlijke omgeving kunnen de deelnemers zich laten verrassen door diverse muzikale en andere verrassingen. Het belooft een dag vol gezelligheid en vermaak te worden voor jong en oud.

Voor iedereen die van wandelen houdt, is dit evenement een uitgelezen kans om actief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de mooie omgeving. Daarom is iedereen van harte welkom om de wandelaars uit te zwaaien bij de start of ze feestelijk te verwelkomen bij de finish.

Dus noteer 3 juni in uw agenda en kom naar De Caprilli in Sonnega om deel te nemen aan de tiende Pieter Stuyvestant kuiertocht. Een dag vol wandelplezier en verrassingen staat op u te wachten. Tot dan!

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen