• Standaard header

PS Kuiertocht in de Caprilli

Op 3 juni gaat de tiende editie van de Pieter Stuyvestant kuiertocht van start in de prachtige manege De Caprilli te Sonnega. Dit populaire wandelevenement biedt deelnemers de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende afstanden: 12, 22, 32 en 42 kilometer. Zowel de start als de finish vinden plaats in de sfeervolle manege.

De Pieter Stuyvestant kuiertocht staat bekend om de vele verrassingen die onderweg en bij de finish op de wandelaars wachten. Naast het genieten van de schitterende natuurlijke omgeving kunnen de deelnemers zich laten verrassen door diverse muzikale en andere verrassingen. Het belooft een dag vol gezelligheid en vermaak te worden voor jong en oud.

Voor iedereen die van wandelen houdt, is dit evenement een uitgelezen kans om actief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de mooie omgeving. Daarom is iedereen van harte welkom om de wandelaars uit te zwaaien bij de start of ze feestelijk te verwelkomen bij de finish.

Dus noteer 3 juni in uw agenda en kom naar De Caprilli in Sonnega om deel te nemen aan de tiende Pieter Stuyvestant kuiertocht. Een dag vol wandelplezier en verrassingen staat op u te wachten. Tot dan!

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen