• Standaard header

Marianne Wortel en Golden pakken tweede plaats op Jumping Amsterdam 

De RAI in Amsterdam stond 26 t/m 29 januari in het teken van Jumping Amsterdam. Voor PSV de Caprilli dit keer met een lokaal tintje, clubgenoot Marianne Wortel en Golden verschenen aan de start in het 1.20 parcours. Ze wisten de tweede plaats te bemachtigen in een deelnemersveld van 29 ruiters en amazones. 

2 keer foutloos 

Marianne en Golden plaatsten zich samen met nog 9 andere combinaties voor de finale door een foutloos basisparcours te rijden. In de barrage bleef slechts de helft van deze combinaties foutloos, waaronder Marianne en Golden. Er bleek maar 1 combinatie in staat te zijn om de barragetijd van 29.37 seconden te kloppen. Marianne en Golden werden 2e, met 2,5 seconden verschil met de nummer 1 van het klassement. Ze mochten een prachtige deken en 75 euro aan prijzengeld mee naar huis nemen. Marianne Wortel had zich op de selectiewedstrijd in Exloo eind vorig jaar geplaatst voor dit grote internationale paardenevenement in de Nederlandse hoofdstad.    

Jumping Amsterdam  

Jumping Amsterdam is een van dè grote paardenevenementen van Nederland. Menig paardenliefhebber reist dan af naar de RAI in Amsterdam om de paardensport op het hoogste niveau te aanschouwen of zitten tijdens het evenement aan de buis gekluisterd om het evenement vanuit huis te kunnen volgen. De mondiale top uit de dressuur- en springsport reist er speciaal voor naar de Nederlandse hoofdstad.  Meer informatie over jumping Amsterdam is te vinden op www.jumpingamsterdam.nl.

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen