• Standaard header

Marianne Robben en Bauke winnen Kompaan Competitie

Afgelopen donderdag werd in clubverband de finalewedstrijd voor de Kompaan dressuurcompetitie gereden bij PSV de Caprilli. Marianne Robben won met Bauke R.V. de competitie en ontving de bijbehorende deken uit handen van sponsor Wiebe Kompaan van Kompaan Vochtwering. 

Competitie 

De Kompaan dressuurcompetitie wordt in clubverband gereden, normaal gesproken gaat de competitie over 3 wedstrijden. Omdat de 2e wedstrijd in verband met de coronamaatregelen niet door kon gaan, werd dit keer de beste dressuuramazone gekozen over 2 wedstrijden. Marianne Robben wist met haar Bauke R.V. de eerste wedstrijd in de L1 205,5 punten bij elkaar te rijden, in de finale haalde ze 207 in een klasse hoger (L2 dressuur). “Fijne proef” schreef de jury over hun finaleproef. Over beide wedstrijden waren ze de beste dressuurcombinatie waardoor ze de mooie deken uit handen kregen van de hoofdsponsor Wiebe Kompaan. 

Winning mood 

Marianne en Bauke zijn op dreef in dressuurcompetities. Vorige week boekten ze ook al mooie resultaten en werden ze derde in de KFPS dressuurcompetitie in de L1 dressuur.  

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen