• Standaard header

Marianne Robben en Bauke winnen Kompaan Competitie

Afgelopen donderdag werd in clubverband de finalewedstrijd voor de Kompaan dressuurcompetitie gereden bij PSV de Caprilli. Marianne Robben won met Bauke R.V. de competitie en ontving de bijbehorende deken uit handen van sponsor Wiebe Kompaan van Kompaan Vochtwering. 

Competitie 

De Kompaan dressuurcompetitie wordt in clubverband gereden, normaal gesproken gaat de competitie over 3 wedstrijden. Omdat de 2e wedstrijd in verband met de coronamaatregelen niet door kon gaan, werd dit keer de beste dressuuramazone gekozen over 2 wedstrijden. Marianne Robben wist met haar Bauke R.V. de eerste wedstrijd in de L1 205,5 punten bij elkaar te rijden, in de finale haalde ze 207 in een klasse hoger (L2 dressuur). “Fijne proef” schreef de jury over hun finaleproef. Over beide wedstrijden waren ze de beste dressuurcombinatie waardoor ze de mooie deken uit handen kregen van de hoofdsponsor Wiebe Kompaan. 

Winning mood 

Marianne en Bauke zijn op dreef in dressuurcompetities. Vorige week boekten ze ook al mooie resultaten en werden ze derde in de KFPS dressuurcompetitie in de L1 dressuur.  

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen