• Standaard header

Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose ondergaan. De oude verlichting is met succes vervangen door moderne, energiezuinige LED-verlichting. Net als in de kleine hal is deze nieuwe verlichting eenvoudig te bedienen met slechts één druk op de knop. De installatie van de verlichting was mogelijk dankzij het toegewijde werk van een groep vrijwilligers, die in week 37 hun handen uit de mouwen hebben gestoken.

De nieuwe LED-verlichting biedt tal van voordelen, waaronder:

Energiezuinigheid: LED-verlichting staat bekend om zijn efficiëntie en lagere energieverbruik, wat zal resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.

Helderheid: De nieuwe verlichting verbetert de zichtbaarheid in de grote hal aanzienlijk, wat het comfort van de bezoekers en paardrijders ten goede komt.

Eenvoudige bediening: Met slechts één druk op de knop kunnen gebruikers de verlichting nu moeiteloos aan- en uitschakelen, waardoor het gebruiksgemak is verbeterd.

Wij bedanken de vrijwilligers en iedereen die heeft bijgedragen aan dit project. Wij zijn ontzettend blij met deze prachtige verbetering van onze accommodatie.

 

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen