• Standaard header

Golden ticket voor Jasmein de Boer & Look At Me

Afgelopen zaterdag verschenen Jasmein de Boer & Look At Me van PSV de Caprilli aan de start van het parcours van de selectiewedstrijd voor de Horses2Fly Cup in Tolbert. Jasmein en Look At Me wonnen het 1.10 parcours en bemachtigden hiermee Golden ticket voor de finale van de Horses2Fly Cup die plaatsvindt tijdens het internationale paardenevenement Indoor Friesland in Leeuwarden.   

Groot deelnemersveld  

De rubriek van het 1.10 parcours was zeer groot. Na een foutloos basisparcours wisten Jasmein en Look At me een razendsnelle barrage neer te zetten, waardoor ze hun 39 concurrenten letterlijk te snel af waren. Jasmein en haar paard waren de enige combinatie die het barrageparcours in minder dan 32 seconden foutloos af wisten te leggen.  

Jasmein is de tweede amazone die zich namens PSV de Caprilli heeft geplaatst voor Indoor Friesland. Eerder plaatste Marianne Wortel en Golden zich in Exloo al voor de Horses2Fly Cup. Jasmein de Boer en Look At Me zullen 19 oktober aan de start verschijnen van het 1.10 parcours en strijden voor de Horses2Fly Cup tijdens Indoor Friesland 2022 in Leeuwarden, Marianne Wortel en Golden gaan op diezelfde dag de strijd aan in het 1.20 parcours. 

Indoor Friesland  

Indoor Friesland is het grote paardenspektakel in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Na een aantal jaren van afwezigheid vindt het evenement in 2022 voor de 41e keer plaats. Het evenement wordt gehouden van 19 t/m 22 oktober in het WTC Expo in Leeuwarden. Er staat zowel nationaal als internationaal springen op het programma, ook zijn er diverse shows en is er een strodorp. Meer informatie: www.indoorfriesland.frl.   

  Foto van Jasmein de boer met haar paard

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen