• Standaard header

Geslaagd 'Lol met je knol'-evenement bij De Caprilli

Afgelopen woensdagavond vond er bij manege De Caprilli een bijzonder evenement plaats onder de noemer 'Lol met je Knol'. De organisatie was in handen van Ayla Baas en Malon Reuvekamp. Het beloofde een avond vol plezier te worden, en dat was het zeker!

De ruiters en amazones kwamen met hun paard of pony om deel te nemen aan een reeks uitdagende hindernissen die speciaal waren ontworpen voor dit evenement. De hindernissen zaten vol enge verrassingen, maar dat maakte het juist extra leuk! Van dapper onder bruggen stappen tot het trotseren van spannende obstakels en diverse behendigheidsoefeningen, de deelnemers werden flink op de proef gesteld.

Niet alleen was 'Lol met je knol' een bron van vermaak, maar het bleek ook een leerzame ervaring voor alle deelnemers. Tijdens de avond werd er intensief gewerkt aan het vertrouwen tussen de paarden en hun ruiters. De band tussen mens en dier werd versterkt terwijl ze samen de uitdagingen aangingen. Het was mooi om te zien hoe de paarden en pony's met hun berijders samenwerkten om de hindernissen te overwinnen.

Na afloop van het evenement waren de deelnemers vol enthousiasme en trots over hun prestaties. Iedereen had veel geleerd en natuurlijk enorm veel plezier gehad. De blije gezichten spraken boekdelen!

Op de foto van links naar rechts: Ayla Baas en Malon Reuvekamp

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen