• Standaard header

Esther Lammers Fries kampioen L1 dressuur 

Afgelopen weekend stond voor dressuur rijdend Friesland in het teken van de Friese indoorkampioenschappen in Harich. Zo ook voor enkele leden van PSV de Caprilli. Maar liefst 2 amazones van PSV de Caprilli wisten het podium te behalen in de L1 dressuur. Esther Lammers werd tot Fries Kampioen gekroond en Sandra de Groot wist de derde plek te bemachtigen. 

Esther Lammers kampioen 

Esther Lammers verscheen aan de start in de L1 dressuur bij de paarden met haar paard Gwendoline RS. Esther rijdt deze merrie voor Roos Stables uit Oldetrijne. Tijdens de kampioenschappen wordt één proef beoordeeld door twee jury's. De jury bij de letter C beloonde Esther en Gwendoline met 216 punten en de jury bij H beloonde de combinatie met 206,5 punten, wat op een totaalscore van 70,417 procent uitkomt. Dit bleek niet alleen een mooie score, maar leverde Esther en Gwendoline ook de kampioenstitel op in de klasse L1.  

Derde plek voor Sandra de Groot 

Sandra de Groot verscheen met haar merrie Dukke fan Panhuys aan de start in dezelfde klasse als Esther. De combinatie ontving 219 en 198 punten voor hun neergezette proef, wat met een percentage van 69,500 goed was voor de derde prijs in de L1 dressuur.  

 

Foto: Ingrid Truijens

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen