• Standaard header

Een eerbetoon aan de onderhoudsploeg

Bij Manege De Caprilli zijn we dankbaar voor onze onmisbare helden: de onderhoudsploeg. Elke maandagochtend komen ze bij elkaar om de manege weer in opperbeste staat te laten verkeren.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe onze onderhoudsploeg zich inzet voor de manege. Ze draaien hun hand niet om voor een scala aan taken, zoals het schuren en schilderen van trappen tot het opnieuw oliën van de vloer in de kantine. Ze zorgen ervoor dat elk hoekje en gaatje er piekfijn uitziet, en dat iedereen zich welkom voelt zodra ze onze manege betreden.

Maar daar houdt het niet op. Ze klimmen naar grote hoogten om de dakgoten te reinigen. Ze richten zich evenzeer op de details als op de grote klussen, zoals het vlakmaken van de bodems en het verrichten van snoeiwerk om ons terrein een verzorgde uitstraling te geven.

Dankzij hun inzet blijft onze manege in topconditie, zodat ruiters en amazones zich volledig kunnen focussen op hun passie. Kortom: de onderhoudsploeg is gewoonweg buitengewoon!

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen