• Standaard header

Clubkampioenen PSV de Caprilli gekroond

Afgelopen zondag werd er bij PSV de Caprilli te Sonnega gestreden om de titels Clubkampioen 2022. De combinatie die het beste resultaat wist neer te zetten in zowel dressuur als springen, werd uitgeroepen tot clubkampioen 2022. Bij de Linderuiters was dit Jasmein de Boer met haar paard Look At Me. Bij de Stuyvesantruiters ging Ilse Hoekstra met haar pony Doux er met de titel vandoor. Beide combinaties kregen een prachtige deken uitgereikt die beschikbaar werd gesteld door Garage Thomas uit Oldetrijne. 

Beste resultaat 
Jasmein de Boer en Look At Me reden 202,5 punten bij elkaar in de L1 dressuur. Samen met hun foutloze basisparcours en foutloze barrage in het L springen was dit resultaat het beste van de dag bij de paarden. Ook Ilse en Doux reden een foutloos basisparcours en een foutloze barrage, in de klasse L categorie B. Daarnaast reden ze 193,5 punten bij elkaar in de B dressuur, wat de combinatie de titel opleverde.  Beide kampioenen ontvingen de bijbehorende deken uit handen van Gert Thomas van Garage Thomas uit Oldetrijne. De prijsuitreiking was te pony/paard, waardoor Look At Me en Doux gelijk met hun kersverse gewonnen dekens op de ring weer konden verlaten. 

Duo springen 
Nadat de individuele resultaten waren neergezet, startte de race tegen de klok tijdens het duo-springen. Hierbij springt de ene ruiter/amazone het parcours, zodra deze combinatie finisht mag de tweede ruiter/amazone het parcours trotseren. De tijd wordt pas gestopt zodra de tweede combinatie is gefinisht. Rebecca Hoffmann & Mr. Lex en Arthur Hoffmann & Etorito zetten hierbij samen de snelste tijd van de dag neer en wonnen hiermee het duo springen.  

Oranje boven 
Zoals gebruikelijk werden de clubkampioenschappen gereden in het thema Koningsdag. De deelnemers lieten zich weer van de creatieve kant zien en hadden hun konignsdagoutfit alvast uit de kast gehaald, vele pony's en paarden waren in oranje en rood-wit-blauw gehuld. De mooist verklede combinaties ontvingen een attentie. Bij de pony's was dit Nathalie Stienstra met haar pony Soranja, bij de paarden waren dit Jasmein de Boer & Ayla Baas die beide hun schimmels met oranje koeienvlekken tot koe hadden getransformeerd. 

Overige uitslagen dressuur 
Naast de clubkampioenstitels werden er ook apart voor de dressuur en het springen prijzen uitgereikt. Alle klassen werden op 1 hoop gegooid, degene met de hoogste punten vielen in de prijzen. Bij de dressuur bij de paarden was Jasmein de Boer met Look At Me met 202,5 punten in de L1 dressuur, 2e prijs was voor Dionne Thomas met Ilias, met 200,5 in de B dressuur. Miranda Bethlehem won met Sunshine de 3e prijs, met 199 punten in de M1 dressuur. Bij de pony's won Alieke Hoekstra de 1e prijs met Mighty , met 205 punten in de L2 dressuur. Dit was tevens de hoogste score in de de dressuur van de dag. Cassandra Jonkers en Rebecca Hoffman eindigden met beide 201 punten op een gedeelde 2e plaats. Cassandra reed B dressuur, Rebecca kwam uit in de L1. 

Overige uitslagen springen 
Bij de paarden won Jasmein de Boer met Look At Me in het L parcours de eerste prijs. De tweede prijs was voor Malon Reuvekamp met Chun D’Ealterhof Z in het B springen. Bij de pony's won Alieke Hoekstra met Mighty in het BB springen, Ilse Hoekstra en Doux eindigden in het L parcours op de 2e plaats en Amarenske Mietes won met Zonnedame in de BB de derde prijs. 

 

 

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen en paard

 • Grote hal manege voorzien van energiezuinige LED verlichting

  De grote hal van onze manege heeft onlangs een verlichtingsmetamorfose onderg...

  Lees meer
 • Zilver voor Rebecca Hoffmann en Team Noord tijdens NK Eventing

  Het podium van de KNHS-eventingtitels in Norg lichtte op met de opmerkelijke ...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen