• Standaard header

Nikki Donker en Mayke Baas winnen Van den Bosch competitie

Geplaatst op 05-02-2023

Afgelopen week stond bij de dressuuramazones van PSV de Caprilli in het teken van de finale Van den Bosch dressuurcompetitie. Nikki Donker met Luna en Mayke Baas met Gabri kwamen als winnaars uit de competitie en mochten een prachtige deken van sponsor Van den Bosch uit Nijeholtpade in ontvangst nemen. Deze wedstrijd wordt jaarlijks verreden in clubverband. 

Nikki & Luna 

Nikki Donker deed mee aan de dressuurcompetitie voor pony's en kwam met haar pony Luna uit in de B dressuur. De eerste wedstrijd van de competitie reden ze een monsterscore van 239,5 punten bij elkaar, dit was het hoogste aantal punten van de dag. In de finale reden ze 195,5 punten bij elkaar en eindigden ze op de eerste plaats in de B dressuur. Hiermee hadden ze in het overall klassement het beste resultaat neergezet wat hen een prachtige deken opleverde. 

Mayke Baas en Gabri 

Mayke Baas reed mee in de competitie voor de paarden. Met haar paard Gabri wist ze zowel de eerste als de finalewedstrijd de hoogste score van de dag neer te zetten met haar paard Gabri in de M1 dressuur: 212,5 en 216 punten. Op officiële wedstrijden zou dit goed zijn voor maar liefst 6 winstpunten. Met deze score wonnen Mayke en Gabri de Van den Bosch competitie bij de paarden. 

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen