• Standaard header

Marianne en Golden winnen selectiewedstrijd Indoor Friesland

Geplaatst op 21-05-2023

Marianne Wortel en haar paard Golden hebben triomfantelijk de selectiewedstrijd voor Indoor Friesland in Harich gewonnen. In een competitie waarin acht combinaties streden om de overwinning, wisten Marianne en Golden zich te onderscheiden met hun uitstekende prestaties. De wedstrijd werd verreden in twee fasen, waarbij de eerste fase hindernis 1 tot en met 6 omvatte, terwijl de tweede fase begon na hindernis 6b en eindigde bij hindernis 11.

Marianne en Golden legden de tweede fase af in een indrukwekkende tijd van 28,48 seconden. Hiermee waren ze maar liefst 5,5 seconden sneller dan de nummer twee, Sytze van Dellen, die een tijd van 34,01 seconden neerzette. 

Naast de overwinning behaalde Golden tijdens deze wedstrijd ook de laatste benodigde punten voor het sportpredicaat. Dit is een belangrijke mijlpaal in de carrière van een sportpaard en een erkenning voor de consistente prestaties die Golden heeft geleverd onder Marianne's begeleiding.

Hoewel Marianne en Golden in de tweede ronde net buiten de prijzen vielen vanwege een balk, was hun prestatie nog steeds indrukwekkend. Ondanks de fout waren ze ruim 10 seconden sneller dan de uiteindelijke winnaar van die ronde.

Met de overwinning in de selectiewedstrijd voor Indoor Friesland hebben Marianne en haar paard Golden zich geselecteerd voor Indoor Friesland. Wij kijken dan ook uit naar hun deelname aan dit kampioenschap, waar ze ongetwijfeld hun uiterste best zullen doen om nog meer successen te behalen.

De foto is gemaakt door Anandra Wallet.

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen