• Standaard header

Leden succesvol op de Friese Kampioenschappen

Geplaatst op 08-07-2024

Afgelopen weekend vonden de Friese Kampioenschappen voor dressuur en springen plaats in Harich. Ook de leden van PSV de Caprilli namen deel aan deze mooie wedstrijd en niet onverdienstelijk.

Pony’s
Bij de pony’s werd Hiske Hulzinga kampioen in de L2, categorie d/e, met Heitraks Enzo. Meike Klijnsma won de L2, categorie c, met Fairytales Korriander en veroverde daarmee de titel. Rebecca Hoffmann werd kampioen in het 1.00 m springen, categorie c, met haar pony Mr. Lex. Alieke Hoekstra bemachtigde de reservekampioenstitel in de L1, categorie d/e, met Jarima.

Paarden
Yvette Ziel en haar vijfjarige paard Oda werden reservekampioen in het 1.00 m springen. Jasmein de Boer reed naar een vijfde plek in het 1.10 m springen met haar paard Cassy Cool Zandri. Demi Sleurink behaalde een knappe vierde plek in de B-dressuur met haar paard Make my Day.

Met deze mooie prestaties hebben ze een startbewijs voor het NK in Ermelo verdiend dat op 13 augustus 2024 begint. Van harte gefeliciteerd en heel veel succes op het NK!


Deel dit bericht:

 • Derde plek voor pony achttal op verenigingskampioenschap

  Op vrijdag 5 juli namen acht ponyruiters van PSV de Caprilli deel aan het ver...

  Lees meer
 • Leden succesvol op de Friese Kampioenschappen

  Afgelopen weekend vonden de Friese Kampioenschappen voor dressuur en springen...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen