• Standaard header

Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

Geplaatst op 18-03-2024

Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworden met haar pony Doux, mocht ze wederom starten op het Nederlands Kampioenschap in Ermelo springen, categorie B, klasse 0,70cm en won de bronzen medaille.

In Ermelo werden afgelopen weekend de KNHS Indoor Kampioenschappen verreden. Vanuit iedere provincie waren de geselecteerde deelnemer afgereisd om ’s ochtends te strijden om de Nederlandse titel. Van de 12 startende deelnemers mochten er tien de barrage rijden. Ilse startte, namens PSV Caprilli te Sonnega, als zesde in de barrage en reed op dat moment de tweede tijd, met een verschil van 0,08 seconden. Erg spannend, totdat de laatste ruiter in de ring kwam en nog twee seconden sneller was.

Het was voor Ilse en de rest van de familie uit Oldetrijne een speciale en tevens laatste wedstrijd. Na een succesvolle loopbaan met zus Femke, Ilse en vriendin Yvette, is Doux zes keer Fries Kampioen en zes keer reservekampioen geweest. Doux krijgt binnenkort een nieuw thuis en een nieuwe amazone.

Deel dit bericht:

 • Hiske Hulzinga succesvol op de Welshdag in Harich

  Hiske Hulzinga was afgelopen zaterdag heel succesvol op de Welshdag in H...

  Lees meer
 • Lianne van den Akker wint selectiewedstrijd van de Woldencup

  Lianne van den Akker straalde afgelopen zaterdag op CH De Wijk tijdens de eer...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen