• Standaard header

Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

Geplaatst op 29-02-2024

De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen, en onze leden hebben weer fantastisch gepresteerd.

De volgende clubleden hebben zich gekroond tot Fries Kampioen. Meike Klijnsma en haar pony Fairytales Korriander behaalden de eerste plaats in de L1 categorie C met een indrukwekkend percentage van 72. 

Meike mocht vervolgens haar talent laten zien tijdens het NK in Ermelo, waar ze reservekampioen werd in de L1. Een buitengewone prestatie, vooral omdat het verschil met de nummer één slechts een half puntje bedroeg. Meike, van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

In de Z1 categorie CDE veroverde Hiske Huizinga met haar pony Delius de eerste plaats op de Friese Kampioenschappen met een percentage van 61,857.

Bij de springkampioenschappen verdiende Jasmein de Boer de titel van Fries Kampioen met haar paard Cassy Cool Zandri Z, na een foutloze sprong in het 1.00 meter parcours met een stijl van 83 punten. Lianne van den Akker eindigde als derde in deze categorie, met een foutloze rit met haar paard Odessa en een stijl van 76 punten.

Ilse Hoekstra en haar geweldige springpony Doux werden Fries kampioen na een razendsnelle rit in het 70 cm parcours voor A-B pony's, met een tijd van 51.47 seconden. Voor Doux is dit inmiddels bijna gewoon, aangezien het al de zesde keer is dat ze zich tot Fries Kampioen hebben gekroond.

Van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!

Deel dit bericht:

 • Hiske Hulzinga succesvol op de Welshdag in Harich

  Hiske Hulzinga was afgelopen zaterdag heel succesvol op de Welshdag in H...

  Lees meer
 • Lianne van den Akker wint selectiewedstrijd van de Woldencup

  Lianne van den Akker straalde afgelopen zaterdag op CH De Wijk tijdens de eer...

  Lees meer
Archief
 • Paard

  Paard

  De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

  Lees meer
 • Pony

  Pony

  De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

  Lees meer
 • Men

  Men

  De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

  Lees meer
 • Prijs gewonnen

  "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

  Prijs gewonnen