• Standaard header

Caprilli leden succesvol op CH Wanneperveen

Geplaatst op 24-05-2023

Marianne Wortel wist met haar paard Golden indruk te maken tijdens de recente wedstrijd in Wanneperveen. In het 1.20 parcours wist ze de felbegeerde Houthandel Jan Sok prijs in de wacht te slepen, te midden van 65 deelnemers.

De wedstrijd begon goed voor Marianne die de eerste 1.20 ronde zonder fouten voltooide. Het parcours, dat als pittig werd bestempeld, vormde geen obstakel voor haar en Golden. Hoewel ze een balk in de barrage hadden, slaagden ze er dankzij hun snelle tijd toch in om de 6e prijs in het 1.30 parcours te bemachtigen in een deelnemersveld van 43 combinaties.

De organisatie van het evenement was uitstekend en er waren zelfs leuke extra prijzen beschikbaar gesteld. Naast de Houthandel Jan Sok prijs ontving Marianne Wortel een prachtige deken. Als extra prijs mocht ze ook een hele mooie picknicktafel in ontvangst nemen.

Yvette Ziel en haar pony Thijs behaalden op het mooie springevenement een vijfde plaats in het 0,90 parcours, ondanks sterke concurrentie van 28 deelnemers. Hun uitstekende prestatie en nauwkeurige sprongen verdienen erkenning en een welverdiende vijfde prijs.

Met een positieve ervaring en mooie prijzen kunnen beide PSV Caprilli leden terugkijken op een succesvol optreden in Wanneperveen.

 

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen