• Standaard header

Jong en oud waagde zich aan het parcours van Manege de Caprilli.

Geplaatst op 18-10-2021

Afgelopen weekend was Manege de Caprilli het strijdtoneel voor springruiters uit de regio. Zowel jong als oud beproefden hun geluk, van de klasse BB90 tot en met de klasse ZZ. Met ongeveer 300 starts kijkt de organisatie terug op een geslaagd springweekend. 

Paarden beten het spits af 

Vrijdag ging de wedstrijd van start met de paarden. Er werd goed gesprongen.Malon Reuvekamp won het BB90 en Annemarie Schuil won beide rondes in het B parcours. Zaterdag werd het springen vervolgd. Voor deze dag gold dat de winnaars een double scoorde; de winnaars van het eerste parcours wonnen vrijwel allemaal ook het 2e parcours. Sanny Terpstra won de BB. Leah Bijkerk won het B-springen op haar nieuwe paard Haloma HH. Johannes Pijnakker en Else Pierrot deden goede zaken in de klasse L. Marriet Smit–Hoekstra was oppermachtig met haar paarden in de M/Z/ZZ. Zij won beide rondes in de klasse M met Happy Colour Z en in het Z/ZZ met haar Duco Z. In het eerste parcours van de Z/ZZ veroverde zij de eerste 4 plaatsen. 

Pony's op zondag 

Op zondag werd er door de pony’s gestreden om de prijzen. Sophie de Boer won de BB cat. ABC. Ilse Hoekstra en Silke Baas werden 1 en 2 in de B cat. ABC. Dominique Jansen de BB cat. DE. Leonie Wardenier de B cat. DE. Anna Maaike Bergsma en Yvette Ziel wonnen beide een ronde in de L cat. CDE. Beide parcoursen werd in het M/Z/ZZ gewonnen door Elise Ziel met Fan-Fan.  

Thuiswedstrijd voor diverse leden 

Tijdens dit weekend deden er verschillende Stuyvesant- en Linderuiters mee waaronder: Kim Robben, Dionne Thomas, Emma Dassen, Malon Reuvekamp, Femke Hoekstra, Danielle Verboom, Jasmein de Boer, Christa Baas, Marianne Wortel, Silke Baas, Ilse Hoekstra, Ismay Thomas, Cassandra Jonker, Yvette Ziel en Elise Ziel. De club was goed vertegenwoordigd 

Volgende wedstrijd al weer op de plannig 

In het weekend van 12, 13 en 14 november zal er weer een springwedstrijd plaatsvinden in manege De Caprilli. Opgave is nog mogelijk, het is ook spectaculair om te kijken. Dus noteer de datum alvast in de agenda. Opgeven kan via www.mijnknhs.

fotocollage springwedstrijd

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen