• Standaard header

Golden ticket voor Marianne Wortel & Golden 

Geplaatst op 20-06-2022

Afgelopen zondag verschenen Marianne Wortel & Golden van PSV de Caprilli aan de start van de selectiewedstirjd voor de Horses2Fly Cup bij het hippisch centrum in Exloo. Ze wonnen zowel het 1.10 parcours als het 1.20 parcours en hebben hierbij een Golden ticket gewonnen voor de finale van de Horses2Fly cup die plaatsvindt tijdens het internationale evenement Indoor Friesland.  

Golden ticket 

Het golden ticket lag niet voor het oprapen. In het 1.10 parcours deden maar liefst 49 combinaties mee, in het 1.20 parcours 31. Marianne Wortel & Golden wisten beide parcoursen foutloos en in de snelste tijd af te leggen, waardoor ze alle concurrentie achter zich lieten. Dat de twee een gouden combinatie zijn in het springen hebben ze al vaker bewezen; in 2021 wonnen het zilver op de Nederlandse Kampioenschappen in het L springen (1.00 springen). Marianne & Golden zullen 19 oktober aan de start verschijnen van het 1.20 parcours en strijden voor de Horses2Fly Cup tijdens Indoor Friesland 2022 in Leeuwarden. 

Indoor Friesland 

Indoor Friesland is het grote paardenspektakel in de Friese hoofdstal Leeuwarden. Na een aantal jaren van afwezigheid vindt het evenement in 2022 voor de 41e keer plaats. Het evenement wordt gehouden van 19 t/m 22 oktober in het WTC Expo in Leeuwarden. Er staat zowel nationaal als internationaal springen op het programma, ook zijn er diverse shows en is er een strodorp. Meer informatie: www.indoorfriesland.frl.  

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen