• Standaard header

Geslaagd 'Lol met je knol'-evenement bij Manege De Caprilli

Geplaatst op 28-07-2023

Afgelopen woensdagavond vond er bij manege De Caprilli een bijzonder evenement plaats onder de noemer 'Lol met je Knol'. De organisatie was in handen van Ayla Baas en Malon Reuvekamp. Het beloofde een avond vol plezier te worden, en dat was het zeker!

Ruiters en amazones kwamen met hun trouwe viervoeters samen om deel te nemen aan een reeks uitdagende hindernissen die speciaal waren ontworpen voor dit evenement. De hindernissen zaten vol enge verrassingen, maar dat maakte het juist extra leuk! Van dapper onder bruggen stappen tot het trotseren van spannende obstakels en diverse behendigheidsoefeningen, de deelnemers werden flink op de proef gesteld.

Niet alleen was 'Lol met je knol' een bron van vermaak, maar het bleek ook een leerzame ervaring voor alle deelnemers. Tijdens de avond werd er intensief gewerkt aan het vertrouwen tussen de paarden en hun ruiters. De band tussen mens en dier werd versterkt terwijl ze samen de uitdagingen aangingen. Het was mooi om te zien hoe de paarden en pony's met hun berijders samenwerkten om de hindernissen te overwinnen.

Na afloop van het evenement waren de deelnemers vol enthousiasme en trots over hun prestaties. Iedereen had veel geleerd en natuurlijk enorm veel plezier gehad. De blije gezichten spraken boekdelen!

Op de foto van links naar rechts: Ayla Baas en Malon Reuvekamp

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen