• Standaard header

Fre Roos in het zonnetje

Geplaatst op 12-02-2021

Wolvega - Fré Roos werd zaterdagmorgen op zijn verjaardag door het bestuur van de Stichting Manege De Caprilli in Sonnega aangenaam verrast. Hij is in 2004 voorzitter geworden van deze stichting en heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe manege is gebouwd. Zijn medebestuurders van toen zagen het niet zitten, maar hij heeft het er ‘doorgedrukt’ en het resultaat mag er zijn.

Hij was en is er altijd mee bezig, regelt het onderhoud en alles in en om de manege. Elke maandagmorgen is hij er nog met de onderhoudsploeg. Op zaterdag is hij 80 jaar geworden en draagt zijn functie over aan Dirk Buitenga.

In 2013 heeft hij er een Koninklijke Onderscheiding voor gekregen, maar ook voor andere activiteiten in Sonnega-Oldetrijne. Zijn vrouw Julia heeft ook altijd veel gedaan, samen stonden ze ook wel achter de bar. Zij zat ook vaak bij wedstrijden op het secretariaat en hielp waar nodig. Kortom een en al passie voor de manege.

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen