• Standaard header

Een eerbetoon aan de onderhoudsploeg

Geplaatst op 27-08-2023

Bij Manege De Caprilli zijn we dankbaar voor onze onmisbare helden: de onderhoudsploeg. Elke maandagochtend komen ze bij elkaar om de manege weer in opperbeste staat te laten verkeren.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe onze onderhoudsploeg zich inzet voor de manege. Ze draaien hun hand niet om voor een scala aan taken, zoals het schuren en schilderen van trappen tot het opnieuw oliën van de vloer in de kantine. Ze zorgen ervoor dat elk hoekje en gaatje er piekfijn uitziet, en dat iedereen zich welkom voelt zodra ze onze manege betreden.

Maar daar houdt het niet op. Ze klimmen naar grote hoogten om de dakgoten te reinigen. Ze richten zich evenzeer op de details als op de grote klussen, zoals het vlakmaken van de bodems en het verrichten van snoeiwerk om ons terrein een verzorgde uitstraling te geven.

Dankzij hun inzet blijft onze manege in topconditie, zodat ruiters en amazones zich volledig kunnen focussen op hun passie. Kortom: de onderhoudsploeg is gewoonweg buitengewoon!

Deel dit bericht:

  • Ilse Hoekstra derde op NK springen met pony Doux

    Nadat Ilse (12) afgelopen winter voor de derde keer Fries Kampioen is geworde...

    Lees meer
  • Glansrijke overwinningen op de Indoor Kampioenschappen

    De afgelopen tijd stond volledig in het teken van de indoor kampioenschappen,...

    Lees meer
Archief
  • Paard

    Paard

    De paardenlessen zijn op dinsdagochtend en donderdagavond. Ook is het mogelijk om de losse bakken te huren.

    Lees meer
  • Pony

    Pony

    De ponylessen worden gegeven op dinsdagavond. Hierbij wordt door de instructie gemengd les gegeven in dressuur en springen.

    Lees meer
  • Men

    Men

    De menlessen worden gegeven op maandagavond. Deze lessen zijn in klein groepjes waarbij er gelest wordt in de grote bak.

    Lees meer
  • Prijs gewonnen

    "Prijs gewonnen? Geef je uitslag door via uitslagenpsvdecaprilli@hotmail.com! Dan..."

    Prijs gewonnen